firm up problems

Questions on other types of hardware and getting it talking to the ARM CPU
Post Reply
SRESJosh
Posts: 2
Joined: Tue Jan 23, 2018 4:48 pm

firm up problems

Post by SRESJosh »

for us to use the super pro+ 1756 we run it through firm up first, firm up does not seem to be working correctly, it usually downloads then rewrites some sectors and you can watch the status but now it is giving me errors that some punctuation marks are missing and the firm up is incomplete?



basicchip
Posts: 1039
Joined: Fri Oct 19, 2012 2:39 am
Location: Lake Tahoe, CA
Contact:

Re: firm up problems

Post by basicchip »

Which version of firmware are you trying to use?

Sorry, we moved to the new website, but did not move those pages, I'll update that now, check back about 2 PM PST

basicchip
Posts: 1039
Joined: Fri Oct 19, 2012 2:39 am
Location: Lake Tahoe, CA
Contact:

Re: firm up problems

Post by basicchip »

It should be working now. Sorry for the oversite.

SRESJosh
Posts: 2
Joined: Tue Jan 23, 2018 4:48 pm

Re: firm up problems

Post by SRESJosh »

that got me back up and running! Thank you for the response

Post Reply